ADIYAMAN / MERKEZ - Sümer Anaokulu

Mrt

Okulumuzda Bubble Show etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle doyasıya eğlendik.

Ock

Komedi Saatinde Pandomim gösterisini bizlere sunan Fatma BOZKURT VE Ayşegül ÇAVUŞ KAYA öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Yetenek Paylaşım Saatinde öğrencilerimiz bizlere yeteneklerini sergiledi. emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Sosyal Sorumluluk kapsamında okulumuz 4/A sınıfı öğrencşlerimizin hazırladığı yardım kolisini ihtiyaç sahibi bir aileye ulaştırdık. Emeği geçen tüm veli, öğrenci ve öğretmenimize teşekkür ederiz

Ock

İl Sağlığı Müdürlüğü ağız ve diş sağlığı konusunda öğrencilerimize seminer verdi. Katkılarından dolayı Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planı kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle birlikte Görsel Sanat etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinlikte emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planı kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle birlikte Bilim saati kapsamında Yanardağ Etkinliğimizi yaptık. Etkinliğimizde yanardağlar hakkında bilgi verdik ve bunu görsellerle pekiştirdik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planı kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle birlikte En Sevdiğini Paylaş etkinliğini düzenledik. Bu etkinlikle öğrencilermize paylaşmanın önemini kavratmaya çalıştık. Emek veren öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planı kapsamında okulumuzda sabahçı öğretmen ve öğrencilerimizle bilgi yarışması düzenledik. Hem çok eğlendik hem de öğrendik. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Mevlana haftası kapsamında Grup Ravza'nın da katılımıyla ilahi ve semazen gösterileri öğrencilerin katılımıyla sergilendi.Ayrıca öğrencilerimizin hazırladığı Mevlana'nın 7 öğüdü okundu.

Ara

Okulumuz rehberlik ve psikolojik danışmanı tarafından velilerimize yönelik SOSYAL BECERİLER konulu bilgilendirme semineri verildi. Seminerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda velilerimize yönelik okulumuz rehberlik ve psikolojik danışman Hayrettin KAYA tarafından bilgilendirici seminer verildi. Seminerimize katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI OKULUMUZDA MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZLE COŞKUYLA KUTLADIK. NİCE YÜZYILLARA...

Ekm

Komik Sihirbaz etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle keyifli anlar geçirdik.

Ekm

Mevlid-i Nebi kutlamaları kapsamında pkulumuzun mahallesinde bulunan Mehmet Kırcali camisinde öğrencilerimizle mevlidi kutladık.