ADIYAMAN / MERKEZ - Sümer Anaokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda velilerimize yönelik okulumuz rehberlik ve psikolojik danışman Hayrettin KAYA tarafından bilgilendirici seminer verildi. Seminerimize katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI OKULUMUZDA MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZLE COŞKUYLA KUTLADIK. NİCE YÜZYILLARA...

Ekm

Komik Sihirbaz etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle keyifli anlar geçirdik.

Ekm

Mevlid-i Nebi kutlamaları kapsamında pkulumuzun mahallesinde bulunan Mehmet Kırcali camisinde öğrencilerimizle mevlidi kutladık.

Eyl

İstanbul Bakırköy Rehberlik ve Araştırma merkezinin okulumuza yaptığı kitap yardımlarından dolayı kendilerine şükranlarımızı iletiyoruz.

Tem

15 Temmuz Destanı,Türk halkının demokrasiye olan bağlılığının sonsuza kadar hatırlatıcısı olacak. Bağımsızlık ve milli duruş, şehitlerimizin ve gazilerimizin bize en büyük emaneti olacak.

Okulumuzda BUBBLE SHOW etkinliğii düzenledik.

Kas

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIZ.

Kas

Ulu önder Muatafa Kmal ATATÜRK'ü saygıyla anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Hacivat-Karagöz etkinliği gerçekleştirdik. öğrencilerimiz hem çok eğlendi hem de Hacivat-Karagöz hakkında bilgi sahibi oldular.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuzda haftada iki gün salı ve perşembe günleri güzel havalarda bahçede hava soğuk ya da yağmurlu olduğu zaman da koridorda spor etkinliği düzenleniyor. Çocuklarımızla hem çok eğleniyoruz hem de çocuklarımızı spor konusunda bilinçlendiriyoruz.

Eyl

Öğrencilerimizle seramikler yaptık. Hem eğlendik hem öğrendik.

Eyl

Çocuklarımızın okula daha rahat uyum sağlamaları adına okulumuzda çocuklarımıza yönelik Pamuk Şekeri ve Balon etkinliği düzenledik.

May

Adıyaman il spor ve gençlik müdürlüğünün organize ettiği Minik Adımlardan Büyük Adımlara Atla-At-Koş projesi kapsamında hem sporumuzu yaptık hem de çok eğlendik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.