ADIYAMAN / MERKEZ - Sümer Anaokulu

Okulumuzda müzik öğretmeni Özlem hoca tarafından piyano dersi verilmektedir.

Ekm

Bugün Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü. Hep birlikte gurur ve mutlulukla nice yıllara... 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Elektronik Veri Toplama ve Değerlendirme Sistemini öğrencilerimizle kullanmaya başladık. Öğrencilerimiz Elektroy sistemiyle hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.

Ekm

Okulumuzda düzenlediğimiz çömlek etkinliğimizde öğrencilerimizle birlikte kendi çömleklerimizi yaptık.

Eyl

Okulumuz rehberlik ve psikolojik danışman Hayrettin KAYA tarafından velilerimize yönelik Psikolojik sağlamlık ve salgın hastalık psikoeğitim programı çerçevesinde velilerimiz bilgilendirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Tem

15 Temmuz Destanı,Türk halkının demokrasiye olan bağlılığının sonsuza kadar hatırlatıcısı olacak. Bağımsızlık ve milli duruş, şehitlerimizin ve gazilerimizin bize en büyük emaneti olacak.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tema arasında düzenlenen protokol ile yürütülen ve Türkiye İş Bankasının sponsorluğunu yaptığı Bir Orman Projesi okulumuzda da gönüllü öğretmenlerimizce başarı ile uygulanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürler

May

İl genelinde yapılan 23 Nisan temalı resim yarışmasında il üçüncüsü olan öğrencimiz Hümeyra KARAKUŞ 'u tebrik ederiz. Ödülünü il milli eğitim müdürü Ahmet ALAGÖZ takdim etti.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun!

Nis

Bilim ve Teknoloji Şenliği'mizi gerçekleştirdik. Şenliğimize teşrif eden Adıyaman il milli eğitim müdürü Ahmet ALAGÖZ'e katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunarız. Emeği geçen tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sümer Anaokulu olarak  Covid-19 Corona Virüs'ten dolayı okulu okulumuzun her tarafını dezenfekte ettik.

Şbt

Piyano dersinde öğretmenimiz Meltem Kübra DİNLEYEN tarafından öğrencilerimiz Zeynep Serra KARAKULAK ve Cengiz Taha ÖZTAŞ'a başarı belgesi verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Sümer Anaokulu olarak öğrencilerimiz için okula Osmanlı macununu getirdik. Öncesinde çeşitli etkinlikler ( sandalye kapmaca, balon patlatmaca) yaparak doyasıya eğlendik.

Ock

Velilerimize yönelik Diyetisyen Mehmet TURANLI tarafından Sağlıklı Yaşam konusunda bilgi verildi.

Ock

Sümer Anaokulu öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte hazırlamış olduğumuz yardım kolilerini sahiplerine kavuşturduk. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.